Top 3 cei mai periculosi criminali din istorie.

Posted: Martie 20, 2009 in Pe blog

Locul 3:  Gary Ridgway

Nascut pe 18 februarie 1949, cunoscut ca si Ucigasul din Green River, este unul dintre cei mai prolifici criminali in serie din istoria Statelor Unite ale Americii. 
     Pe data de 30 noiembrie 2001 a fost arestat a fost arestat pentru moartea a 7 femei, 4 dintre ele au fost atribuite lui prin testul ADN, 2 ani mai tarziu s-a declarat vinovat pentru 48 de crime cu premeditare desi numarul victimelor sale era mult mai mare. 
     A ucis intre anii 1982 si 1998 a fost prins pe data de 30 noiembrie 2001. Obisnuia sa faca sex cu victimele sale inainte sa le sugrume, de cateva ori continua sa faca sex cu cadavrele femeilor pe care le omoara. A primit ca pedeapsa inchisoare pe viata datorita colaborarii sale cu politia. 

      Locul 2:  Javed Iqbal

Este un criminal in serie pakistanez care a fost gasit vinovat pentru abuzarea sexuala si uciderea a 100 de copii. In Decembrie 1999 Iqbal a trimis o scrisoare politiei si unui ziar local in care recunoastea uciderea a 100 de baieti toti cu varste intre 6 si 16 ani. 
     In scrisoare spunea ca i-a sugrumat si i-a dezmembrat pe copii – majoritatea orfani sau copii ai strazii – scapand de cadavre prin dizolvarea in acid clorhidric, ramasitele le arunca in raul din localitate. 
     Politia a descoperit in casa lui pete de sange pe pereti si pe podea, un lant cu ajutorul caruia ii sugruma pe copii, fotografii a victimelor si pungi de plastic. Doua cuve cu acid clorhidric au fost descoperite care contineau ramasite omenesti partial dizolvate
     Judecatorul l-a condamnat pe Iqbal la moarte prin strangulare, strangulare ce trebuia sa aiba loc in aceasi piata unde isi cauta el victimele. Apoi corpul lui trebuia taiat in 100 de bucati si dizolvat in acid sub conceptul legal Qisas (ochi pentru ochi, dinte pentru dinte).
     Iqbal (42 ani) s-a spanzurat in celula lui pe data de 8 octombrie 2001 impreuna cu complicele acestuia Sajid Ahmad (17 ani).

   Locul 1:  Luis Garavito 

  Cunoscut si sub numele de „Bestia” este un violator si criminal columbian. In 1999 a recunoscut ca a violat si ucis 140 de baieti. Conform politiei a ucis 172 de copii intre anii 1992 si 1998 cu toate ca nu toate cadavrele au fost recuperate sau identificate. 
     Victimele aveau intre 6 si 16 ani, le violale taia gaturile si de obicei dezmembra cadavrul. Majoritatea cadavrelor prezentau semne de tortura.        
    Deoarece legile din Columbia nu permite ca un puscarias sa stea mai mult de 30 de ani dupa gratii si datorita colaborarii lui cu politia, pedeapsa a fost stabilita la 22 de ani de inchisoare. A fost prins pe data de 22 Aprilie 1999.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s