Posted: Martie 22, 2009 in Pe blog

Hai ca asta e chiar tare! Ca sa nu mai se planga nimeni(si aici ma refer la persoane din „familie” gen sormea) ca blogul meu nu e pe aceiasi unda cu topicul o sa va fac o descriere succinta a tarisoarei in care vietuim cu totii.

Asadar simt nevoia sa va impartasesc unele dintre miile de ganduri ce imi inunda creierul cu atata inversunare si determinare.Sunt sigur ca voi spune asta de multe ori de acum inainte desi incep sa-mi pierd speranta ca cineva va intelege „scavia” la care suntem supusi.Cei care ne conduc acei „intelecutuali”scoliti prin facultati celebre(marog cei care au facut asa ceva ,p.s Domnu becali facultatea nu se face fara liceu dar in fine dumneavostra….) ,nu sunt altceva decat niste incompetenti care ar putea sa fie la fel de bine inlocuiti cu niste scanduri de lemn ,caci rezultatul ar fi acelasi.Justitia acestei tari este asa de incurcata si de complicata incat nu poate fi pusa in aplicare ,deci orice copil care tocmai a terminat clasa I poate sa isi da sema ca in aceasta tara defapt ,NU exista asa ceva.Defapt in aceasta tara nu exista nimic care sa functioneze constitutional.(auzi constitutional:)) ) Noi avem o constitutie care se bazeaza pe principiul sperenatei ca nu va trebui sa fie pusa in aplicare.

Cetateni ai tarisoarei,oameni buni nu mai inghititi toate minciunile atipice ale celor ce ne conduc,de ce credeti ca unii au X5 iar alti au Ratb? De ce oare unii stau in Primaverii  iar altii Pantelimon colt cu Sf Gheorghe?Oare ne vom trezi vreodata?

p.s Oare?Eu spun ca nu.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s