Top 5 joburi ciudate

Posted: Octombrie 6, 2009 in Pe blog
Etichete:, , , , , , , , ,

1.Judecător odorizant poate fi considerat unul dintre cele mai mirositoare joburi de pe pământ. Angajaţii nu trebuie sa facă altceva decât să miroasă, din oră în oră, la subţiori diverşi subiecţi care testează deodorante noi.

top_5_joburi_ciudate_9068445

2. Îngrijitori de corbi. Vorbim despre o meserie unicat, dar practicată în mod continuu, de-a lungul timpului, de mai multe persoane. Locul de muncă: Turnul Londrei, iar subiectele evident… corbii din turnul cu pricina. Tot ceea ce trebuie să facă angajaţii este să asigure bunăstarea corbilor, care au fost şi vor fi tot timpul şase la număr.

3. Bijutier din excremente de pasăre. Numele meseriei spune tot, dar nu putem spune că s-a bucurat de un real succes având in vedere că o singură persoană şi-a pus în aplicare acest talent.

4. Colorator de citrice. Chiar asta face! Pictează chimic fructele bogate în vitamina C, culese prea devreme, pentru ca acestea să aibe o coloratura uniformă pe care ar fi putut-o dobândi doar după o coacere completă.

5.Controlori de mobilier. Ei pot cu uşurinţă să doarmă la locul de muncă pentru ca jobul lor presupune testarea unor diverse piese de mobilier pentru a vedea cât de comode sunt acestea. O oaie, două oi, trei fotolii…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s