Salvați-o pe Ioana !

Posted: Octombrie 9, 2009 in Pe blog
Etichete:, , , , , ,

Ioana Costea are nevoie urgentă de ajutor !

Să încercăm împreună să-i dăm o şansă la viaţă !

Această şansă se poate realiza doar în străinatate, printr-un transplant al cărui cost se ridică la aproximativ 130 000 de euro.

Vă rugăm să ne ajutaţi atât în organizarea unei campanii de popularizare a cazului şi pe cât posibil și financiar şi poate printr-o minune, vom reuşi să strângem banii necesari.
ioana_11

01 septembrie 2009

În ultimele zile starea de sănătatea de sănatate a Ioanei s-a înrăutațit simțitor, în ciuda eforturilor depuse de medici dar și în ciuda tratementului foarte costisitor căruia a fost supusă.

Ioana este în continuare internată la secția de hematologie a Spitalului Judetețean Sibiu, sub atenta supraveghere a doamei Dr. Flucuş Ofelia , iar în următoarele zile va fi transferată la o clinică de specialitate din țară( București sau Tg. Mureș) pentru investigații suplimentare, necesare pentru finalizarea dosarului pentru transplantul din străinătate.

Până în momentul de față s-au strâns aproximativ 26.000 Euro. Mulțumim, pe această cale, tuturor celor care au contribuit sau o vor face, la această sumă.

Pentru orice alte informații suplimentare despre starea Ioanei sau despre stadiul acestei campanii de strângere de fonduri, ne puteți contacta.

Dumnezeu să o ajute și să-i de-a puterea să treacă peste acest examen din viața ei, lucru pe care îl poate face doar cu sprijinul nostru!

11 septembrie 2009

Ioana a fost transferata la o clinică de specialitate din Targu Mureş pentru investigaţii suplimentare şi pentru definitivarea dosarului medical necesar pentru intervenţia din străinătate.

Starea de sănătate a Ioanei este in continuare critică, dar ţinută sub control.

Campania de străngere de fonduri necesare pentru realizarea transplantului continua, dar din pacate, nu cu intensitatea de care ar avea nevoie viata Ioanei!

24 septembrie 2009

Ioana este internată într-o clinică de specialitate din Tg. Mureș iar în cursul zilei de astăzi a fost supusă unei intervenții chirurgicale prin care i-a fost extirpată splina. Această interventie a fost strict necesară pentru stabilizarea Ioanei din punct de vedere medical.

Starea de sănatate a Ioanei, după operație, este bună, stabilă și sperăm ca și în următoarea perioadă să nu apară complicații.

Până în momentul de față s-au strâns aproximativ 38.000 Euro. Aici mai multe detalii!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s