S-au pus in vanzare biletele pentru Saga Amurg: Luna Noua!

Posted: Noiembrie 9, 2009 in Pe blog
Etichete:, , , , ,

Fanii celebrei serii Saga Amurg au parte de noi surprize, pentru ca din 9 noiembrie se pot asigura ca sunt primii care vizioneaza Saga Amurg: Luna Noua, cumparandu-si din timp bilete.

amurg
Primii cumparatori vor fi premiati pe loc, chiar la casele de bilete ale cinematografelor participante la promotie, cu unul dintre sutele de premii speciale puse la dispozitie de catre MediaPro Distribution.

Printre sutele de premii originale „Luna Noua” se numara: genti, placute de identificare, pixuri, portofele, brelocuri, postere si trading cards.
Cea de-a doua ecranizare a celebrei serii Amurg, Luna Noua, depaseste granitele timpului si ale lumii pe care o cunoastem, alaturi de Bella si Edward, care sunt acum capabili sa isi sacrifice viata pentru a-si salva povestea de iubire.

Suspansul si pasiunea se continua cu si mai multe personaje noi, mult mai multa actiune, secrete stravechi si mistere adanci, in Saga Amurg: Luna Noua; din 27 noiembrie, in cinematografe.

In plus, din 13 noiembrie, fanii infocati ai sagai pot revedea celebrul Twilight/ Amurg, numai in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light, Odeon Cineplex (Cluj).

s

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s