”Terminator Salvation: The Future Begins ” -Continoarea-

Posted: Noiembrie 26, 2009 in SuperBlog
Etichete:, , , ,

Foarte tare filmul asta. Sunt un mare fan al seriei Terminator si in opinia mea il cataloghez ca fiind unul dintre cele mai bune filme facute vreodata. Am vizionat si ultimul film si mai exact Terminator Salvation, dar la sfarsit m-am intrsitat. Mi s-a parut un pic prea dur finalul. Se presupunea ca SkyNet a picat si toata lumea era fericita, nu vad de ce nu a putut lasa regizorul treaba asa lasandu-l si pe ( tot timpul ii uit numele) tipul ala jumatate om si jumatate robot in viata.

In fine nu asta era ideea, vreau sa va prezint continoarea seriei Terminator din mai multe puncte de vedere. Luati-va o pozitie comoda si savurati.

Daca filmul ar vrea sa arate horror:

– Connor ar fi caputurat de roboti iar sediile centrale ale rezistentei cucerite. Doar cativa oameni ramasi in viata, sfarsitul pare iminent. Pana cand, la un moment dat unul dintre oameni gaseste o modalitate de a opri pentru doar 200 de secunde sistemele de procesare ale robotiilor facandu-i inactivi pentru aceasta perioada de timp. Reuseste sa-l salveze pe Connor crezut de el „ultima speranta” si impreuna cu el continua lupta pentru eliberarea celorlalti oameni.

Daca filmul ar fi romantic:

Rezistenta ataca din toate partile bazele inamice din toate corturile lumii. Robotii sunt pierduti, omenirea are sansa de a castiga. Insa Connor se indragosteste de o fata extrem de frumoasa si deasteapta care mai tarziu se dovedeste a fi 80% om si 20% robot. Acesta nu mai stie ce sa creada si e nedumerit asupra ordinul de distrugere totala a robotilor.

Daca ar fi cu tenta comica:

Robotii ataca de peste tot aliantele formate in urma distrugerii SkyNet. Robotii sunt de 10 ori mai multi decat oamenii acestora findu-le imposibil sa castige. Munitia se termina rapid, iar provizile devin din ce in ce mai putine. Situatia pare disperata. Pana cand lui Connor in vine o idee. Ca toata lumea sa se prefaca moarta. Cand robotii patrund in baze „mortii” ii iau prin surprindere si ii distrug.

Daca ar fi actiune si asta e cam cel mai plauzibil:

Rezistenta continua luptele fata de robotii din toata lumea. John Connor castiga lupta dupa lupta insa realizeaza ca desi robotii au fost infranti in cele mai multe dintre batalii inca mai au un sediu secret in care se multiplica in sute de mii de exemplare. La sfarsit Connor moare, lasand filmul intr-o aura de mister asupra viitorului.

Articol scris pentru SuperBlog2009!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s