De Craciun…

Posted: Decembrie 5, 2009 in Pe blog
Etichete:, , ,

Da vin sarbatorile, stam acasa, ce bine…yeah. Faza e ca odata cu asta vin ca deobicei reclamele de o stupiditate acerba care te sfatuiesc sa cumperi sau sa faci diferite lucruri doar pentru ca e Craciunul. I-ati un televizor cu plasma de 106 cm diagonala, ca sa fi in spiritul Craciunului… Cumpara bere la 2.5l la pret de 2l ca sa il sarbatoresti pe Dumnezeu, aspiratoare cu o mie de optiuni de folosire pentru a avea casa curata de Craciun… si lista continua.

Cred ca „oamenilor idee” care fac reclamele in timpul asta de sarbatori le este scos creierul si inlocuit cu un glob de brad. Toti trebuie sa faca ceva care sa aiba legatura cu Craciunul. Mai nou am vazut ca si cei de la Coca-cola au o reclama pe care o tot repeta de ceva ani incoace(probabil nu au mai avut chef si inspiratie so schimbe) in care suntem anuntati ca: Vine Craciunul! E sa mori tu?! Nu e cumva Pastele? Sau floriile? Cum sa fie Craciunul?!

Oricum o sa plec undeva departe de oras in vacanta asta ca m-am saturat pana peste cap de tot. Asta ca un apropo sa nu va asteptati sa scriu nu stiu ce articole in aceea perioada. Bun pai acestea fiind spuse LA MULTI ANI nu de Craciun, ci de Mos Nicolae! 😀

Anunțuri
Comentarii
  1. Biluţǎ spune:

    Pana la urma reclamele in asta constau, sa ii faca pe oameni sa cumpere.
    La multi ani si tie! :p

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s