1,3 miliarde. Atatia chinezi traiesc in China, dar nu despre asta vreau sa scriu, ci despre chinezii din Romania. Plecati de mult de pe plaiurile chinezesti din iarba ce se ofileste mai repede ca cea obisnuita si copaci mai putin ca oameni, chinezii duc o viata decenta la noi, aici, in tarisoara. Pentru ei Romania este un fel de Germanie pentru noi sau un fel de centru de colectare al fierului pentru tigani.

Vedeam acum cateva zile la TV cum stau ei in mare parte in Colentina si „lucreaza” prin Dragonul Rosu sau pun caramizi pe santiere. Nu sunt meserii nobile si nici bine platite dar pentru ei inseamna suficient si se multumesc cu asta. Din acest punct de vedere ii admir pentru ca se multumesc cu putin chiar daca muncesc mult si intotdeauna mai au puterea sa zambeasca si sa fie veseli.

Insa pe mine un alt lucru m-a amuzat. In mijlocul unui reportajului de care va vorbeam mai sus s-a ajuns cumva la faptul ca tiganii iar bate,taia,omora pe chinezi. La prima vedere am zis: ahh f*tu-i in c*r, pana si la chinezi ne fac imagine proasta… si ei sunt 1 miliard nu cateva zeci de milioane ca Italienii. Apoi insa mi-a venit ipoteza datorita careia scriu asta acum. Deci, treaba sta in felul urmator: Lumea este plina de rasism,discriminare si dezavantaje pentru unele minoritati. Sunt de parere ca la fel cum in natura exista un intreg sistem care functioneaza ca un lant si perpetueaza viata unor specii(mai exact se mananca una pe alta si asa supravietuiesc) asa, cam la fel e treaba cu chinezii… Mai exact:
Avem discriminarea asta cu tiganii care sunt extirpati din societate ca niste acnee imputite ce iti domina anumite zone din ten cu o nesimtire intoleranta. Am auzit reclame la radio, reclame la tv, reclame pe strazi cu incluziunea sociala a rromilor. Cu alte cuvinte ei sunt patura inferioara a societatii si de aceea se simt nedreptatiti. Din asta intelegem ca: romanii sunt peste tigani si acestia(tiganii) se simt amenintati si respinsi. Vom nota aceasta afirmatie cu (1) . Acum, dupa cum am zis mai sus chinezii se simt amenintati de tigani, fiind batuti,taiati etc.etc. Deci, din acestea vom intelege ca: tiganii sunt peste chinezi si acestia(chinezii) se simt amenintati si respinsi. Vom nota aceasta afirmatie cu (2). Asa, chinezii mananca caini(si alte animale de companie dar noi ne vom referi inspecial la caini). Deci, cu siguranta putem afirma ca: poporul Chinez este peste caini si acestia(cainii) se simt amenintati si respinsi. Vom nota si aceasta afirmatie cu cifra (3). Acum insa, cainii sunt niste ucigasi convinsi ai pisicilor iar pisicile al soarecilor, deci, putem din nou afirma ca: rasa canina este dusmanul pisicilor dar in acelasi timp pisicile sunt dusmanii soarecilor. Vom nota si aceasta afirmatie cu (4) respectiv (5).

Si acum concluzille: Din relatia (1)+(2)+(3)+(4)+(5) deducem:

  • ca lantul „trofic” al oamenilor este exact ca cel al animalelor, ba mai mult intersectandu-se chiar cu cel al animalelor.
  • ca in viata totul se afla intre doua constante, respectiv superioara si inferioara.
  • ca poporul chinez este speriat de tigani
  • ca tot chinezii ar trebui sa ne respecte pentru ca noi NU ii respectam pe tigani
  • ca tiganii au aceasi relatie si cu punctele (4)+(5) la fel cum o au cu chinezii
  • ca romanii nu sunt in nici un caz in varful lantului si ei fiind suprimati de altii dar asta poate alta data…
  • ca in Romania e mai bine tigan decat chinez, asta pentru ca nu sunt sigur ca toti romanii ii iubesc pe chinezi, deci e posibil sa fie doua popoare contra 0,000(multe cifre ) din poporul Chinez.
  • ca in ciuda faptului ca ma contrazic singur tiganii sunt urati si de Italieni,Spanioli, alte popoare insa ei sunt vazuti tot ca romani deci desi mai urati de oameni se pot ascunde in spatele nostru.

M-am gandit la un final bun de articol dar patul ma chema prea frumos ca sa fie refuzat, asa ca va spun o fraza ce ar trebui sa concluzioneze chiar mai bine decat concluzile prezente mai sus(zic asta cu riscul sa fi facut vreun pleonasm): Chinezii vor fi batuti in continuare de tigani iar rromi in continuare nu vor fi ajutati cu nimic si pe langa toate astea cat timp cele doua minoritati se ciopartesc vreau sa le multumesc chinezilor ca au facut cainii vagabonzi sa dispara de pe langa ambasa Chinei! Multumesc popor Chinez! Multumesc regimului comunist care i-a facut sa plece, multumesc Teo din (fosta cred) trupa Deko ca ma face sa rad(fara nicio legatura), multumesc chilotiilor ca mi-au sustinut…burta, si va multumesc ca idee!

PA!

p.s: Cum au spart chinezii site-ul N.A.S.A? R: Au incercat fiecare cate o parola!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s