Trebuiau si ei sa esueze…

Posted: Ianuarie 10, 2010 in Auto
Etichete:, , , , , , , , , , , , , , ,

La fel cum balenele dau cu burta de nisip involuntar si esueaza la fel BMW si-a dat afara toti proiectantii lor de top(presupun), si au creat asta:

Este BMW X6 si in ciuda faptului ca are o embla stralucitoare si spatele stramb nu ii inteleg sensul. Adica spui ok iti iei Audi pentru ca cumnatul tau are VW si tu vrei sa fi mai tare. Iti iei Mercedes pentru ca vecinul de la parter are Saab. Iti cumperi chiar si BMW pentru ca… chiar, pentru ca ce? Desi este o masina reusita si asta trebuie sa admit, daca nu cumva esti un Schumaher inca nedescoperit atunci nu vad de ce ai avea nevoie de o astfel de masina ca sa ajungi pana la birou… in oras tot cu 15 km la ora mergi fie ca esti in Bmw, Dacia sau autobuz. Este adevarat ca masini precum Seria 5, X5,X3, Seria 3, Seria 7 sunt masini destul de rapide si nu foarte lacome. In sensu ca au un consum decent pentru performantele oferite si motoare destul de performante in comparatie cu concurenta. Bmw si-a creat o imagine frumoasa de-a lungul anilor…chiar era nevoie sa o distruga cu Bmw x6?

De la inceput am crezut ca este inca o jucarie a celor care beau sampanie la micul dejun… apoi am crezut ca este un fel de al doilea level pentru cei cu X5… Nu stiu nu am reusit sa aflu care este motivul pentru care exista X6.  Nu am urcat in nici unul deci nu pot vorbi despre performante,confort si siguranta… insa ce mi-a atras atentia este un filmulet dintr-o emisiune a celor de la Top Gear, care nu au fost prea incantati de ea. Cel putin Clarkson nu a fost sigur pentru ca si-a batut joc bine de ea, pe buna dreptate:

Cam asta a fost povestea perfectiunii Bmw, au avut succes cu cele doua x-uri, acum insa,cu urmatoarele doua nu imi dau seama ce aveau de gand sa faca. Sper ca review-ul facut de Jeremy a fost destul de convingator si a taiat pofta doritorilor.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s