Eliza a implinit 5 ani, mamica Adriana Iliescu are 72!

Posted: Ianuarie 17, 2010 in Pe blog
Etichete:, , , , , ,

Se implinesc cinci ani din ziua in care lumea intreaga a vuit la auzul vestii ca o femeie din Romania a adus pe lume o fetita sanatoasa, la 67 de ani.

Sambata, cele doua s-au intors fericite la maternitatea Giulesti, unde medicii si asistentele care s-au ocupat de acest caz unic au sarbatorit-o pe cea mica. Eliza este deja o domnisoara delicata, care iubeste poezia si a invatat chiar sa aseze masa.
Eliza a aparut ca o zvarluga in amfiteatrul unde, de 5 ani, pe 16 ianuarie, se organizeaza o serbare in cinstea ei. Eliza a trecut la tabla si le-a aratat medicilor ca stie sa faca adunari. S-a plictisit insa repede, ca orice copil.
Nasul, adica medicul care a asistat-o la nastere, i-a daruit o icoana. Alti prieteni, in schimb, au rasfatat-o cu haine si jucarii. Extrem de serioasa, Eliza a fost cu adevarat o gazda buna.
Cand totul era gata, a inceput petrecerea, cu tort, lumanarele si „La multi ani”.
Fericita, Eliza a recitat din Eminescu, Goga si Alecsandri.
La 72 de ani, mama Elizei marturiseste ca ii dedica ei tot timpul. De ziua fetei si-a pus chiar o dorinta: s-o vada maritata.
In urma cu 5 ani la Maternitatea Giulesti, Adriana Iliescu o nastea pe Eliza Maria Bogdana, in urma unei fertilizari in vitro. O premiera in Romania, dar si un record mondial care, intre timp, a fost si doborat.

Via.

Asta spun cei de la ProTV despre acest caz neobisnuit si unic in tara noastra. Nu am vrut sa scriu un articol pe aceasta tema (ca atare l-am luat pe ala) pentru ca nu as vrea(de aceasta data) sa supar pe nimeni cu parerile mele. Poate unii oameni cred ca la 80 de ani e minunat sa ai un copil, eu nu.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s