Cancan? Rusinica, rusinica

Posted: Aprilie 23, 2010 in Pe blog
Etichete:, , , , , , , ,

Intr-un articol precedent am spus ca site-urile realitatea si antena3 sunt penibile. Si chiar sunt. Ceea ce nu am spus este ca mai penibile decat alea doua, undeva mult mai jos pe scara penibilitatii, undeva unde niciun imbecil nu a fost destul de imbecil ca sa ajunga se afla un mic site de scandalagii si obsedati de audienta, si anume cancan.ro. Acolo, pe rand toate pitipoancele patriei incepand cu Nikita si ajungand la Zavoranu, de la cel mai parlit parlamentar si pana la Boc si Basescu, toti dar toti oamenii care au aparut macar o data la televizor, fie si doar ca spectator la Manele Show 2010 este vedeta pentru Cancan. Atata timp cat se iubeste cu un fotbalist(in secret), se cearta cu un fotbalist(violente publice) sau pur si simplu se plimba prin cluburi si se imbata(cu fotbalistul). Vitanjerii de la Cancan insa se pare ca nu sunt destul de abili(nici nu ar fi avut cum) incat sa aiba o securitate a site-ului macar asa de ochii lumii.

Cancan ca sonoritate in presa romaneasca esti hartia igenica cazuta in spatele WC-ului. Adica nu in sensul ca nu se stie de el. Se stie. Asta au vrut, asta au facut. Doar ca atunci cand se vorbeste despre ceva din el nu vei auzi niciodata: ai vazut ce au scris jurnalistii din Cancan despre…? nu, se spune: Ai vazut ce au facut javrele alea nespalate despre…/tentativele alea esuate de jurnalisti despre… sau simplu:                                                              Nu, mai bine va imaginati voi. Defapt nu. Doar aduceti-va aminte ca toata lumea ii injura, deci e imposibil sa nu va amintiti de cea mai recenta repriza de atac om la neam-urile celor de la Cancan. Verbal bineinteles.

Nu as fi scris acest articol daca cei de la Hackers Blog nu ar fi postat la ei pe blog ce a patit cancan.ro cand niste baieti destepti, neavand nicio legatura cu Hackers Blog au facut asta la site:

Link Direct[Imagine mai mare]

Felicitari celor care au facut asta, felicitari HackersBlog pentru ca ati facut publica povestea. Le-ati pus o grenada in gura si le-ati tras un glont in ceafa. Bravo!

*** Imagile nu imi apartin sunt preluate de pe link-ul postat mai sus***

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s