Noi am fost inaintea lor!

Posted: Octombrie 7, 2010 in Fără categorie
Etichete:, , , ,

Nu va ganditi la momente istorice sau inventii extraordinare. Eu ma gandeam la Hi5. Hi5-ul a furat tot ce se putea fura de la site-uri gen Facebook, Myspace, etc. Totusi, am impresia ca Hi5 a dat startul unui nou brand. Sau mai bine zis unei mode complexe…

Probabil stiti destul de bine (daca nu sunteti chiar o persoana care sa se incadreze perfect) ca pe Hi5 toata lumea are poze zambind pe un fotoliu rupt sau facand poze imbracati cu haine de la Zara in cabina de proba a magazinului. Ca sa fiu precis, existe zeci de tipuri de poze pe Hi5. Unele mai penibile ca altele. Daca nu as fi asa de lenes probabil as face o enciclopedie. Dar sunt. Extrem de lenes. Asa ca ma rezum la ce am inceput. Mai exact, Hi5-ul a devenit acum un mijloc de inspiratie divina pentru toti cocalarii straini care nu stiu ce poze sa-si mai puna la profil.

Daca pana acum cei care aveau poze cu ei holbandu-se furios la un perete cu patratelele la lumina erau ridiculizati, acum totul este exact invers. Se pare ca strainatatea a prins gustul aurului cald care statea in repaus de atata timp pe la noi si l-au preluat si ei.

Exista ca in orice sistem lucruri pozitive si lucruri negative. Lucrul pozitiv ar fi ca unii romani cu profile de Facebook nu mai arata acum ca niste testoase constipate. Si lucrul evident negativ este ca lumea se prosteste si va trebuie sa discut cu oameni care au poze in haine imprumutate pe profilele lor de pe site-urile de socializare.

Mai bine nici ca se putea!

Iepuras:)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s