Adevărul de seară găsește știri și-n fund

Posted: Noiembrie 15, 2010 in Fără categorie
Etichete:, ,

Când n-ai știri, le cauți și-n fund! O știre de un umor absolut nebun de la corespondenții Adevărul de seară: “O constănţeancă a ascuns în fund banii furaţi; poliţiştii mai au de recuperat 900 de lei”

Știrea începe în forță: “O femeie din Constanţa încă mai elimină din cei 5.000 de lei furaţi în urmă cu mai bine de o săptămână.”

Dacă titlul și primul paragraf sună doar promițător, țineți-vă de …burtă la declarația de Divertis a polițistului din Lehliu:

“Ne pregăteam să ducem suspecta la Parchetul de pe lângă Tribunalul Lehliu, când i-au ieşit din fund 300 de lei. Suspecta a fost dusă la spital, pentru un tuşeu rectal, dar nu s-a reuşit”.

Sărmanii apărători ai legii, care stau, la propriu, după fundul femeii, încă au probleme cu număratul banilor (nu încercați să vă imaginați scena). Cel puțin așa zice același polițist, mirat și el de performanțele intestinale ale femeii/bancomat:

„În arest, la interval de trei zile a mai scos 600, apoi 700 şi 500 de lei. Azi dimineaţă a mai scos, dar nu se ştie încă suma“.


Sursa

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s